logo
15 October 2013

De geruite jumpsuit

Gepost in fashion

Sinds ik deze in de ZARA zag, zit ie stuck in my head: de geruite jumpsuit. Ik weet dat ik jullie nu een hoe en waarom verschuldigd ben (‘hij is zo stoer, maar ook zo vrouwelijk’, ‘het is een klassieker, maar met een twist’), maar in dit geval heb ik die niet.

Ik ben niet zo’n enorme fan van ruiten en ook geen enorme fan van jumpsuits (op het moment, want dat kan altijd veranderen), maar deze geruite jumpsuit vind ik gewoon tof. Punt.

 photo zaracheckedjumpsuit.jpg
 photo zaracheckedjumpsuit2.jpgEchter, €50,- voor zo’n ‘statement piece’ vind ik wel erg veel. Deze jumpsuit is er namelijk één die je een paar keer draagt en dan al gauw zat bent, ben ik bang. Ik ben bang dat ie niet zo tijdloos is en ook niet heel veelzijdig met combineren. Op het gebied van dat laatste zou ik trouwens graag de uitdaging aangaan, maar de prijs houdt me dus tegen.


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties