logo
10 October 2013

De perfecte vervanger

Gepost in fashion, persoonlijk

Wellicht kun je je nog herinneren dat ik sinds afgelopen voorjaar deze jas heb van She Inside. De jas die “geïnspireerd” is (hij ziet er praktisch hetzelfde uit) op één van ZARA’s populairste jassen van vorige winter.

Het hele voorjaar en de hele zomer – waar nodig- heb ik de jas gedragen en ik was er zo blij mee en verliefd op dat ik er echt alles in deed. Ook konijnenhokken verschonen bijvoorbeeld. Iets te vaak misschien. De jas is een half jaar later aan alle kanten pluizig en het nepleer is beschadigd.

Gelukkig vond ik bij C&A de perfecte vervanger: een jas die óók al als twee druppels water de ZARA en She Inside jas lijkt, maar die van iets betere kwaliteit lijkt te zijn. De jas is wat langer, de mouwen zitten wat minder strak (fijn voor als je er een dikke trui onder aan wilt) en de jas is wat zwaarder.

 photo Blackcoatquiltedleatherlooksleeves1.jpg
 photo Blackcoatquiltedleatherlooksleeves2.jpgOmdat ik op mijn She Inside jas nog niet uitgekeken was en ik ‘m zo trouw aan heb gehad is deze perfecte vervanger voor die jas nu van mij!


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties