logo
5 October 2013

Doutzen Kroes voor H&M winter 2013

Gepost in fashion

Na een zomer- en herfstcampagne, mag Doutzen Kroes nu ook het gezicht zijn van een wintercampagne van H&M. Ook al staan de beelden op zo ongeveer elke internationale en nationale modesite op het moment, ik kon het niet laten ze óók te delen. Ze zijn namelijk zo mooi! Deze derde campagne die Doutzen voor H&M ‘doet’ dit jaar, is zeker mijn favoriet van de drie. Omdat de foto’s mooi zijn, maar vooral ook omdat ik de kleding een stuk boeiender vind dan wat Doutzen de afgelopen twee keer heeft laten zien.

 photo doutzenkroeshampmwinter2013.jpg
 photo 800x444xdoutzen-winter-hm2jpgpagespeediccyArkqqpYp.jpg
 photo WinterTrendsforHampM03.jpg
 photo 800x444xdoutzen-winter-hm6jpgpagespeedic0SDiXXCjye.jpg
 photo doutzenkroeshampmwinter20133.jpg
 photo doutzenkroeshampmwinter20132.jpgWanneer de afgebeelde kleding te koop is en de campagne wordt gelanceerd is, voor zover ik weet, helaas niet bekend. Ik vermoed deze of volgende maand. Ook denk ik dat de kleding onderdeel is van de reguliere lijn (dus niet van de Trend lijn bijvoorbeeld).


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties