logo
14 October 2013

Een sneak peek van Vero Moda Intimates, Vero Moda, Noisy May en YAS lente/zomer 2014

Gepost in fashion

Ik weet dat de lente/zomer nog héél ver weg lijkt, maar op modegebied valt het erg mee. Voorjaarscollecties verschijnen vanaf januari alweer in de winkels en dat duurt dus nog maar een paar maanden!

Zoals je kon lezen was ik afgelopen donderdag bij een event van Bestseller: het Deense bedrijf dat ontzettend veel (steeds meer!) kledinglijnen onder zich heeft vallen. Ze hebben werkelijk voor iedereen wat: heel betaalbare lijnen (denk aan Vero Moda), een lijn die een stuk hoger in het segment zit (YAS, voorheen Vero Moda Very) en een lijn die ertussenin zit (Selected Femme). Verder heeft Bestseller een lijn gericht op denim (Noisy May), een jonge, stoere lijn (Only, die weer is opgedeeld in sublijnen), maar ook herenlijnen (Selected Homme, Jack & Jones), babykleding, kinderkleding, positiekleding, plus size kleding… ik zei toch voor iedereen wat?

Tijdens een show werd op het event een deel van de lente/zomer 2014 collecties van Vero Moda Intimates (lingerie en bikini’s), Vero Moda, Noisy May en YAS getoond. Ik ben benieuwd of jullie aan de foto’s kunnen zien welke kleding bij welke lijn hoort.

 photo VeroModa1-1.jpg
 photo VeroModa2-1.jpg
 photo VeroModa3-1.jpg
 photo NoisyMay1-1.jpg
 photo NoisyMay2-1.jpg
 photo NoisyMay3-1.jpg
 photo NoisyMay4-1.jpg
 photo YAS1-1.jpg
 photo YAS2.jpg
 photo YAS3.jpg
 photo VeroModaIntimates1-1.jpg
 photo VeroModaIntimatesbikinis1-1.jpg
 photo VeroModaIntimatesbikinis2-1.jpg
 photo VeroModaIntimatesbikinis3-1.jpgIk vond het erg leuk eens bij een show van Bestseller aanwezig te zijn, omdat dit mijn eerste keer was en ik de kleding van Bestseller zelf graag draag en deze ook populair is onder velen van jullie.

Echter, ik vond het jammer dat wat ik te zien kreeg naar mijn idee de meest draagbare en commerciële stuks waren. Ik denk dat dat ermee te maken had dat de show vooral bedoeld was voor inkopers (die immers graag kleding willen zien die goed zal gaan verkopen). Als ik een Bestseller winkel in loop zie ik bijna altijd dingen die ik heel leuk vind en dat had ik bij deze show niet.

Een catwalkshow is in principe bedoeld om uit te vergroten, een boodschap te verkondigen en/of een statement te maken, en dat is wat mij betreft niet gebeurd. Echter, misschien dat jullie het juist wel prettig vinden eens een  show te zien met kleding die je letterlijk zo aan zou trekken.


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties