logo
14 October 2013

Een witte broek in oktober

Gepost in mijn outfits

Vorig jaar stelde ik deze vraag al aan jullie en dit jaar doe ik het gewoon weer: een witte broek in oktober, “kan” dat? Hoeveel waarde hecht jij eraan dat een kledingstuk bij een seizoen past?

Ik voorheen bitter weinig, maar tegenwoordig steeds meer. Toen ik jong (jonger) was, droeg ik écht altijd waar ik zin in had, ongeacht het weer of het jaargetijde. Nu vind ik een dikke trui gewoon mooier als de bomen geel zijn en een luchtig shirtje mooier als de zon schijnt. Toch ben ik nog steeds voorstander van ruimer denken dan in termen als ‘zomergarderobe’ en ‘wintergarderobe’. Die kunnen prima door elkaar heen lopen wat mij betreft.

 photo Eenwittebroekinoktober2.jpgDe broek op de foto is een zomerbroek, maar door de dikke stof ook prima in het najaar te dragen, vind ik. Sterker nog: het zorgt voor iets fris en -in combinatie met deze sneakers- fruitigs op het grauwe straatbeeld. Wel zou ik de broek in deze maanden combineren met een dikke trui, zodat de outfit niet misplaatst staat bij het weer.


Foto door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties