logo
13 October 2013

Lately op Pinterest

Gepost in fashion

Mijn Pinterest account is echt een soort ‘inspiratie heaven’ voor me geworden. Alles wat ik om wat voor reden dan ook visueel boeiend vind,  kan ik daar met één klik op de muis verzamelen en organiseren: echt ideaal. In deze post zie je wat ik de laatste tijd o.a. naar mijn Pinterest geklikt heb.

 photo LatelyopPinterest1.jpg
 photo LatelyopPinterest2.jpg
 photo LatelyopPinterest3.jpg
 photo LatelyopPinterest4.jpg
 photo LatelyopPinterest5.jpg
 photo LatelyopPinterest6.jpg
 photo LatelyopPinterest7.jpg
 photo LatelyopPinterest8.jpgVoor wie ook Pinterest heeft: je kunt me hier volgen en ik vind het leuk als je je accountnaam in een reactie achterlaat, zodat ik je pins kan bekijken!


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties