logo
20 October 2013

Make-up look – Roodbruine ogen en lippen

Gepost in beauty

Toen ik een tijdje geleden deze foto zag, dacht ik gelijk: dát wil ik ook proberen! Zo gezegd, zo gedaan.

 photo make-uplookroodbruinvoorbeeld.jpgDe look bleek moeilijker dan ik dacht. Aanvankelijk dacht ik: roodbruine ogen, roodbruine mond… hoe moeilijk kan het zijn? Echter, als je beter kijkt dan zie je dat er heel veel ‘diepte’ in de look zit: in de ogen zijn heel subtiel donkerdere en lichtere tinten aangebracht en de lippen zijn niet egaal rood, maar aan de binnenkant een stuk lichter dan de buitenste lijnen. Ook vond ik het best lastig dat mijn ogen een andere vorm hebben dan die van het model, waardoor ik hier en daar een beetje in de war raakte bij de oogmake-up. Toch ben ik niet helemaal ontevreden.

 photo make-uplookroodbruin2.jpg
 photo make-uplookroodbruin3.jpg
 photo make-uplookroodbruin11.jpgIk heb mijn wenkbrauwen een stuk lichter gehouden dan ik normaal doe en niets van blush, bronzer of highlighter op mijn wangen gedaan, omdat ik dat bij het model ook niet zag. Op die manier knallen mijn ogen en lippen er echt uit. Echter, waar ik het rood bij het model heel classy en chic vind staan, krijg ik bij mezelf meer Halloween associaties. Or is it just me?

Dit is wat ik heb gebruikt:

 photo make-uplookroodbruinmake-up.jpg

– Miyo Fresh Face Fluid Foundation in ‘Pearl’

– Bourjois 1,2,3 Perfect Foundation in ‘N. 52, Vanille’

– HEMA Under Eye Concealer in ’01’

– HEMA Compact Powder in ’21’

– Catrice Lash/Brow Designer

– Too Faced Shadow Insurance

– Sleek Monaco palette

– Sleek Storm palette

– Sleek palette waar de naam vanaf is

– Bourjois Khôl & Countour Eye Pencil in ’78 Brun Design’

– L’Oreal False Lash Wings mascara

– Sephora Rouge Lipstick in ‘R01’

– Catrice Ultimate Colour lipstick in ‘080 My Red Card’

– Milani lipstick waar de naam vanaf is


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties