logo
8 October 2013

Make-up look – Who’s That Chick lipstick

Gepost in beauty

Gisteren heb ik iets gedaan wat ik al heel lang heel graag weer wilde doen sinds ik niet meer zo’n last heb van eczeem en ontstekingen op en in mijn huid: een make-up look maken. Dat wil zeggen: meer make-up op doen dan alleen mascara, eyeliner en/of lipstick. Sinds mijn huid beter is heb ik nooit de tijd kunnen vinden om mijn liefde voor make-up écht op te pakken en nu wil ik er simpelweg weer tijd voor maken. Op zijn minst zo nu en dan.

De look die ik maakte is ‘gebaseerd op’ de lipstick die erin voorkomt: MAC’s Who’s That Chick. Deze lipstick is afgelopen zaterdag uitgekomen als onderdeel van de nieuwste ‘RiRi hearts MAC’ collectie: RiRi hearts MAC Fall.

 photo whosthatchickririheartsmac.jpgWho’s That Chick is zeker weten de minst populaire lipstick van de vier lipstick die uitkwamen: het was de laatste die uitverkocht raakte (maar alsnog, hij is uitverkocht). Ik was stiekem juíst een beetje fan van deze lipstick omdat ie het minst populair was (gehypte items gaan immers vaak het snelste vervelen), maar óók omdat de lipstick zo’n mooie warme (herfst)kleur heeft en apart is. Ik heb altijd al een voorliefde voor aparte lipsticks gehad en een lipstick als deze heb ik eigenlijk nog nooit gezien. Toch is ie wel heel draagbaar, vind ik.

Ik moet zeggen dat ik me in eerste instantie even een clowntje voelde met al die make-up op, want het was lang geleden dat ik zo uitgebreid heb/ben opgemaakt. Het beeld in de spiegel wende echter al snel en al gauw werd ik blij van wat ik zag. Voor iemand die ruim twee jaar geen oogschaduw meer heeft aangeraakt vind ik mijn poging namelijk niet zo slecht.

 photo whosthatchick1.jpg
 photo whosthatchick2.jpgDit is wat ik heb gebruikt:

– Bourjois 1, 2, 3 Perfect Foundation in ‘n. 52 Vanilla’
– Miyo Fresh Face Fluid Foundation in ‘Pearl’
– HEMA Under Eye Concealer in ’01’
– HEMA Compact Powder in ’21’
– Catrice Lash/Brow Designer
– HEMA Eyebrow Pencil in ’11’
– Sleek Face Contour Kit in ‘884 Light’ (alleen de bronzer, niet de highlighter)
– Too Faced Shadow Insurance
– Face Stockholm Pearl Eyeshadow in ’18’
– Facefront Eyeshadow in ‘Serpentine Palace’
– Bourjois ‘Khôl & Contour’ in ’78 Brun Design’
– NYX Ultra Pearl Mania (namen zijn eraf, een bruine en een oranje)
– L’Oreal False Lash Wings Mascara in ‘Noir/black’
– MAC Frost Lipstick in ‘Who’s That Chick’


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties