logo
20 October 2013

Metallic oil

Gepost in fashion

EDIT: de portemonnee is nu hier afgeprijsd naar €9,95.

Er zijn van die dingen waar ik totaal geen gebrek aan heb (ahum, schoenen, ahum), maar er zijn ook dingen waar ik volgens mij echt véél langer dan een gemiddeld mens mee doe. Zo won ik ooit een portemonnee bij Annemerel en elke keer erna dat ik Annemerel tegenkwam zei ze: ‘hé, de portemonne!’, ‘hé, weer die portemonnee’, ‘hé, nog steeds die portemonnee’, ‘heb je nou nóg steeds die portemonnee?’.

Ondertussen werd ie er niet heel veel fraaier op, dus besloot ik laatst: het is tijd voor een nieuwe portemonnee. Na alle bekende webshops en eBay te hebben afgestruind ging ik voor een holografische ‘metallic oil’ portemonnee van Sacha. Omdat ik weet: of het nou “uit” of “in” is, holografisch vind ik echt al-tijd cool. Zo kan ik ook met déze weer langer dan gemiddeld doen.Sacha noemt de portemonnee ‘tussen een portemonnee en een clutch in’, maar ik vind het eerlijk gezegd gewoon een portemonnee. Het lijkt me stiekem wel heel gaaf om de bijpassende clutch ook te hebben, maar ik gebruik eigenlijk nooit een clutch, dus dat is niet zo zinvol.

P.S. In het echt is ie wat donkerder en wat minder holografisch dan de foto: meer zoals de foto op de webshop. Ik heb een beetje gecheat door een mooie filter over de foto te gooien, maar hé: ik zeg het nu eerlijk.


Foto via Instagram.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties