logo
9 October 2013

Mooie budget (lichtroze!) jassen bij She Inside

Gepost in fashion

Er zijn niet veel plekken waar je herfst-/winterjassen tegenkomt onder de €50,-. Los van kringloopwinkels, Primark en wat minder stylish winkels ken ik ze eigenlijk niet. Aan She Inside had ik al even niet meer gedacht. Totdat ik ontdekte dat ze bij deze Aziatische webshop een mooie lichtroze jas verkopen voor maar €36,26! Ik weet dat ik een ontzettend kuddedier ben door óók into lichtroze jassen te zijn, maar hopelijk kan ik dat gedrag relativeren door te zeggen dat roze altijd al mijn op één na lievelingskleur is geweest.

Toen ik de rest van She Inside’s jassen ging bekijken vond ik ook nog een erg mooie lichtgroene wollen jas, een gave khaki trenchcoat en een felle fuchsia jas – die andere roze tint die ik op het moment zo leuk vind.

Heel erg warm zijn de jassen niet, gok ik, maar voor wat ze kosten kunnen dit leuke jassen zijn “voor erbij”.

 photo budgetjassendamesjassensheinsidelichtrozejaswollenjasmintgroenkhakitrenchcoatfuchsia.jpg
V.l.n.r.: Pink Wool-blend Coat, €36,26 / Army Green Two Pieces Coat, €24,66 / Rose Red Wool-blend Coat, €30,21 / Mint Green Wool Coat, €36,26Bij deze prijzen komen er niet eens verzendkosten bovenop!

Eigenlijk kan ik niet kiezen welke ik het leukste vind van deze vier. Ik ben normaal niet zo into trenchcoats, maar deze is gelukkig niet zo lang, waardoor ik ‘m gelijk een stuk “vlotter” vind. Bij de anderen drie val ik natuurlijk als een blok voor de kleur.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties