logo
30 October 2013

New Balance 850

Gepost in mijn outfits


Ik denk dat ik het het coolste model vind dat New Balance heeft: het 850 model. Helaas – of misschien beter gezegd ‘gelukkig’- kom ik die niet zo veel tegen op straat. Vanaf nu zeker wél aan mijn voetjes: deze grijs/rood/lime sneakers van New Balance zitten net zo lekker als ze eruit zien en ze geven een outfit als deze (met hoed en kokerrok) net het juiste beetje ‘je ne sais quoi’. Ze zijn bijna nergens te vinden, behalve bij Karmaloop. Daarom houd ik zo van die webshop!

ZARA rode trui (hier kun je een look-alike vinden)
H&M zwarte kokerrok met lak (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Trendgrijze wollen hoed (kun je hier vinden)
New Balance M850AR sneakers via Karmaloop.nl (kun je hier vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties