logo
1 October 2013

Outfit – All brown

Gepost in mijn outfits

Wat Miroslava Duma kan, kan ik ook: all brown! Al heb ik een beetje vals gespeeld, want mijn rok is natuurlijk beige en niet bruin. Ik heb simpelweg geen echt bruin “onderstuk” in mijn garderobe. Ook heb ik niet voor één tint, maar voor een combinatie van donkerbruin en cognacbruin gekozen. Om het enigszins speels te houden en er niet te ‘statig’ uit te zien. Dat leek me wel handig met een lange rok en nu mijn haar óók al bruin is.

Het Western/cowboy thema komt terug in de outfit door de enkellaarsjes van vanHaren en het heuptasje. Ik weet nog niet zeker of ik die laatste een beetje te fout of juist leuk vind.

Wat vind jij?

 photo Outfit-Allbrown1.jpg
 photo Outfit-Allbrown5.jpg
 photo Outfit-Allbrown6.jpg
 photo Outfit-Allbrown7.jpg
 photo Outfit-Allbrown4.jpg
H&M faux fur vest (hier kun je een look-alike vinden)
Coolcat beige maxi jurk als rok (hier kun je een look-alike vinden)
Coolcat riem met heuptasje
vanHaren bruine leren enkellaarsjes (kun je hier vinden)
H&M Trend bruine leren ketting
Essence nagellak in ’39 Lime up!’


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties