logo
3 October 2013

Outfit – Chains

Gepost in mijn outfits

De laatste tijd heb ik steeds minder zin in te veel poespas als het aankomt op mijn outfits. Dat was je vast al opgevallen? Wat ik in deze outfitpost draag had ik drie jaar geleden nog boring as hell gevonden, maar things can change. Ik voel me nu het meest comfortabel bij een lichtelijk boring look met iets wat de look minder boring maakt. In dit geval de ‘chains’ in de ketting en op de schoenen.

Als je me mijn hart vraagt of ik liever sneakers zie dan hakken, dan kies ik gelijk nog steeds voor hakken. Máár om zelf op te lopen ga ik op dit moment zeker voor sneakers. Het fascineert me erg dat waar ik me prettig in voel zo veranderd is de afgelopen jaren, maar aan de andere kant heb ik het gevoel dat mijn smáák niet erg is veranderd. Dat alles fascineert me niet alleen, het verwart me ook!

 photo Outfit-Chains2.jpg
 photo Outfit-Chains7.jpg
 photo Outfit-Chains1.jpg
 photo Outfit-Chains6.jpg
 photo Outfit-Chains5.jpg
 photo Outfit-Chains3.jpg
H&M Trend witte blouse (hier kun je een look-alike vinden)
Only via Sans Online zebraprint vest (kun je hier vinden)
Vero Moda jegging (hier kun je een look-alike vinden)
New Look chain loafers (kun je hier vinden)
New Look zwart/wit/gouden schakelketting


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties