logo
11 October 2013

Outfit – De discobroek

Gepost in mijn outfits

Als het aankomt op ‘Wie moet er nu weer mijn outfit foto’s maken?’ zit ik soms echt met mijn handen in het haar (dus voelt iemand zich nu geroepen om vrijwilliger te spelen: je bent meer dan welkom!). Een tijdje geleden bood Claudia zich via Twitter aan. Ze bleek een eerlijke, grappige, slimme en -mag ik dat zeggen?- veel te onzekere meidvrouw die het, gelukkig, heel erg leuk vindt om achter een camera te staan. Dat laatste laat ik me geen twee keer zeggen, haha.

Ik ben heel erg blij met deze outfit. Hij bestaat uit zwart, wit en oranje, wat ik sowieso al een leuke combi vind, maar die met een toefje blauw nóg leuker blijkt. De outfit is stoer, vrouwelijk en edgy en ik voel me er helemaal mezelf in. De return of the discobroek is iets waar ik even aan moest wennen, maar na het zeer aantrekkelijke artikel van Serena een tijd geleden was ik al vrij snel overtuigd van dit sixties kledingstuk. De discobroek kleedt af, zit zo comfortabel als een legging (maar tekent gelukkig lang niet zo erg!) en zorgt voor instant glamour. Combineer ‘m liever niet met al te veel goud, roze, Air Max en dat soort dingen en hij is een aanwinst voor je, I promise. Let wel even op: ze zijn niet zo bestand tegen oneffen ondergronden, spreek ik inmiddels uit ervaring. Die van mij heb ik gesloopt toen ik op het hout zat.

Zoals je ziet heb ik ook gelijk mijn nieuwe jas ontgroend.

 photo Outfit-Dediscobroek11.jpg
 photo Outfit-Dediscobroek33.jpg
 photo Outfit-Dediscobroek66.jpg
 photo Outfit-Dediscobroek77-1.jpg
 photo Outfit-Dediscobroek55.jpg
Mango zwart/wit gestreepte trui (kun je hier vinden)
New Look zwarte discobroek (hier kun je alle New Look discobroeken vinden)
Arrogant Minnie blauwe cut out buckle boots (kun je hier vinden)
H&M Trend zwarte kruis oorbellen (kun je hier vinden)
C&A zwarte jas met quilted leatherlook mouwen (hier kun je een look-alike vinden)
OCC Lip Tar lipstick in ‘Safety Orange’


Foto’s door Claudia van Dijk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties