logo
4 October 2013

Outfit – Hell yeah

Gepost in mijn outfits

Dit is nou echt een outfit waar ik een ‘hell yeah!’ gevoel bij krijg. Whatever that might be. Ik denk dat dit voor mij persoonlijk één van mijn favoriete outfits is van de afgelopen maanden. Ik houd van het krachtige van het leren jasje, het warme van de kleur van het leren jasje, het frisse van het wit, het sportieve van de schoenen, het vrouwelijke van de rok en het ‘schijt aan alles’ van mijn messy haar. Zoals hier wil ik het op het moment wel elke dag door het leven gaan. No, not really: elke dag hetzelfde, dat zou ik niet willen.

 photo hellyeah3.jpg
 photo hellyeah4.jpg
 photo hellyeah6.jpg
 photo hellyeah5.jpg
 photo hellyeah2.jpg
Only witte tanktop (kun je hier vinden)
Vero Moda oranjebruin leren jasje
Vila grijze stretch rok (hier kun je een look-alike vinden)
Nike Air Max via Sarenza sneakers (hier kun je andere Air Max vinden)


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties