logo
8 October 2013

Outfit – Sneaker wedges

Gepost in mijn outfits

Al zeg ik het zelf, ik word er al aardig goed in: downdressen. Deze outfit is echt weer zo’n outfit die ik helemaal heb moeten “uitkleden”, omdat ik soms vergeet dat ik bést een dag zonder accessoires kan. Aan geel – mijn lievelingskleur, voor wie het niet weet- heb ik eigenlijk sowieso al genoeg. Als het tien graden warmer was geweest had ik de maillot en het vest dus ook nog uitgegooid.

Een half jaar geleden schreef ik al dat ik op de meeste sneaker wedges uitgekeken was, maar ‘meeste’ is geen ‘allemaal’. Deze gele met fringes vind ik nog steeds super leuk. Omdat ze geel natuurlijk, maar ook omdat ze fringes hebben, waar ik meestal dol op ben. Ze zijn een beetje boho, een beetje sportief, een beetje casual, een beetje zomers, maar ook een beetje winters: ze zijn -ondanks dat het sneaker wedge fenomeen nogal uitgekauwd is inmiddels- apart, vind ik!

 photo Outfit-Sneakerwedges1.jpg
 photo Outfit-Sneakerwedges3.jpg
 photo Outfit-Sneakerwedges2.jpg
 photo Outfit-Sneakerwedges4.jpg
 photo Outfit-Sneakerwedges5.jpg
The Sting geel jurkje (kun je hier vinden in andere kleuren)
DKNY grijs vest (hier kun je een look-alike vinden)
SuperTrash sneaker wedges


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties