logo
18 October 2013

Outfit – Walk in the woods

Gepost in overig

Terwijl ik deze post maak, realiseer ik me dat ik een tijdje terug heb geschreven dat ik matte Dr. Martens niet zo vond. Eeuhm ja. Blijkbaar was die gedachte van korte duur en heb ik me inmiddels bedacht, anders zaten jullie nu wel tegen andere schoenen aan te kijken.

Ik was echt al tíjden op zoek naar donkerblauwe schoenen, want die had ik niet en die zijn wél verrekte handig. Als je in een outfit geen zwart of bruin als basiskleur draagt vind ik er dan wél zwarte of bruine schoenen bij dragen vaak niet mooi. Ook een opvallende kleur schoenen is niet iets wat je altijd wilt. Als de rest van de kleuren dus is afgevallen, zijn donkerblauwe schoenen vaak een fijne optie. Vooral onder eenzelfde tint spijkerbroek staan donkerblauwe schoenen elegant (hallo lange benen!).

Door Dr. Martens moet je, vanwege het stugge leer, even heen bijten in het begin -blaar, au, blaar, au- maar dan heb je wel een paar schoenen waar je een leven lang plezier van kunt hebben. Die van mij zijn afkomstig van Sarenza.

Deze outfit is echt een beetje apart: niet een outfit zoals ik ze nu nog veel draag, noch een outfit zoals je er nu veel op straat of modeblogs ziet. Ik vind dat zelf eigenlijk wel cool, maar ik ben benieuwd wat jullie vinden.

 photo Outfit-Walkinthewoods6.jpg
 photo Outfit-Walkinthewoods7.jpg
 photo Outfit-Walkinthewoods2.jpg
 photo Outfit-Walkinthewoods5.jpg
 photo Outfit-Walkinthewoods3.jpg
 photo Outfit-Walkinthewoods4.jpg
 photo Outfit-Walkinthewoods1.jpg
ZARA rode trui (hier kun je een look-alike vinden)
Levi’s Curve ID jeans (hier kun je Levi’s Curve ID vinden)
H&M faux fur vest (hier kun je een look-alike vinden)
Dr. Martens via Sarenza donkerblauwe schoenen (kun je hier vinden)
Sacha zigzag print haarband
Chanel nagellak in ‘Alchimie’ (kun je hier vinden)
Milani Glitzy Gloss in ‘MGG-02 Endulging’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties