logo
21 October 2013

Outfit – Wollen hoed

Gepost in mijn outfits

Sinds de wollen hoed uit de H&M New Icons collectie (die ik talloze keren op talloze stylish mensen voorbij heb zien komen) wilde ik een zwarte, wollen hoed. En ik heb ‘m gevonden! Een wóllen hoed, die dus bedoeld is voor dit seizoen. Ik zeg het nog maar eens, omdat ik standaard de opmerking krijg als ik ‘m draag: ‘Het is toch geen zomer… ?’.

Ik vind dit echt een hele toffe outfit, al zeg ik het zelf. Zo tof, dat ik het mezelf spontaan vergeef dat mijn linkerpijp op de foto’s langer is dan de rechterpijp. Perfectie is zó 2012, zullen we maar zeggen.

 photo Wollenhoed1.jpg
 photo Wollenhoed5.jpg
 photo Wollenhoed3.jpg
 photo Wollenhoed2.jpg
 photo Wollenhoed4.jpg
Vero Moda crème/zwart chiffon top (hier kun je een look-alike vinden in zwart)
eBay denim boyfriend shorts (kun je hier vinden)
Nike Air Max via Sarenza sneakers (hier kun je andere Air Max vinden)
H&M Trend zwarte wollen hoed (hier kun je een look-alike vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties