logo
24 October 2013

Primark is er nu ook in Zoetermeer!

Gepost in fashion

Het is alweer het vijfde filiaal in Nederland, het nieuwe filiaal in Zoetermeer, en die andere vier zitten óók al in de Randstad. Dat doet blijkbaar niets af aan het enthousiasme dat er nog steeds is wanneer er een nieuwe Primark opent in ons land (zie dit korte filmpje).

Op een ‘gewone’ winkeldag ben ik -net als de meeste dames- liever niet te lang onderdeel van de Primark drukte, maar bij een opening kan het me eerlijk gezegd niet hysterisch genoeg. Als er één bedrijf ‘fashion is a party!’ schreeuwt als het nieuwe winkels opent, dan is het Primark wel.

Voordat het filiaal zich opende voor publiek, gisteren om 11:00 uur, kreeg ik de kans om in een op en top geordende en rustige Primark rond te lopen. Heel erg fijn, maar ook een beetje “eng”, want de combinatie ‘Primark’ en ‘rustig en geordend’ zorgt toch een beetje voor kortsluiting in mijn hoofd. Waar ik vooral erg blij mee was bij deze kans, is dat ik voor jullie foto’s kon maken van wat er op dit moment in de Primark hangt (normaal gesproken mag je binnen namelijk niet fotograferen).

 photo OpeningPrimarkZoetermeer8.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer7.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer6.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer5.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer4.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer3.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer2.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer1.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer9.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer10.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer11.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer13.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer14.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer15.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer16.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer17.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer18.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer19.jpg
 photo OpeningPrimarkZoetermeer12.jpg

Deze Primark is niet de grootste van Nederland, maar ook niet opvallend kleiner dan de andere filialen. Wel is dit natuurlijk het nieuwste filiaal en volgens Primark geldt: hoe nieuwer, hoe prettiger. Ervaringen van oude filialen gebruiken ze namelijk om nieuwe filialen te verbeteren. Zo zijn er in deze Primark weer meer kassa’s en meer pashokjes (omdat die vaak nog steeds met lange wachttijden gepaard gaan) dan in de vorige.

De volgende Primark opening zal overigens écht eens een Primark buiten de Randstad zijn, als het goed is. Van horen zeggen heb ik dat Eindhoven als eerste aan de beurt is.


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties