logo
6 October 2013

Punk zoals ik het leuk vind

Gepost in fashion

Toen ik schreef dat punk één van de grotere trends lijkt te gaan worden deze winter, schreef ik ook gelijk dat deze winter niet echt “mijn modeseizoen” is: punk is niet mijn favoriete stijl. Dat neemt niet weg dat ik invloeden ervan wel degelijk gaaf kan vinden. Invloeden van bijna elke stijl kan ik waarderen, omdat het invloeden zijn: ze zijn subtiel en daardoor draagbaar en makkelijk in mijn eigen stijl te integreren.

Eén van de laatste shows van de laatste Paris Fashion Week was die van Zadig & Voltaire. Dit merk laat precies zien hoe ik punk kan waarderen: wel veel leer, biker boots, biker jasjes en ietwat slordig ogende stoffen, maar nog steeds veel elegantie en vrouwelijkheid. Ik laat de gaten in shirts en hanenkammen liever voor wat ze zijn, als punk ook zoals bij Zadig & Voltaire kan zijn.


 photo ZadigampVoltairespringsummer20141.jpg
 photo ZadigampVoltairespringsummer20142.jpg
 photo ZadigampVoltairespringsummer20143.jpg
 photo ZadigampVoltairespringsummer20144.jpg
 photo ZadigampVoltairespringsummer20145.jpg


Ik hoop dat de beelden jullie net zo zullen inspireren om punk te proberen als ze bij mij doen!


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties