logo
22 October 2013

Repetto

Gepost in beauty

Ik ben altijd al een liefhebster van ballet geweest en heb het zowel als kleuter als als tiener een aantal jaren gedaan. Vaak genoeg mis ik het en soms overweeg ik serieus om er weer mee te beginnen. Ik vind ballet iets dat met geen enkele kunstvorm (ja, ik vind het een kunstvorm) te vergelijken is en de harde wereld die erbij hoort, die – klinkt gek misschien- past wel bij mij.

Zodoende was ik gelijk alert toen ik een tijdje geleden las dat balletmerk Repetto (dat ik niet eens kende: ik houd van ballet, maar daar houdt het ook wel op) met een parfum kwam. Of beter gezegd: een eau de toilette.

 photo Repettoparfum3.jpg
 photo Repettoparfum2.jpg
 photo Repettoparfum.jpg
 photo Repettoparfum4.jpg

Aangezien ik de geur heerlijk vind, deze betaalbaar is en het me wel prettig leek om ook een eau de toilette te hebben voor de ‘niet zo’n zware parfum’-dagen, schafte ik ‘m aan.

Het komt natuurlijk omdat ik weet dat er ballerina’s achter zitten, maar als ik hem draag – en dan bij voorkeur ook nog mijn haar in een knot doe en iets roze aantrek- dan voel ik me ook écht even een ballerina. Al moet ik eerlijk zeggen dat de geur me totaal niet aan ballet doet denken. De parfum is vrij ‘warm’ en zoet, terwijl ik ballet juist iets strengs en klassieks vind.

Repetto is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL vanaf €31,50 voor 30 ml.


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties