logo
14 October 2013

Shop in mijn stijl op wehkamp.nl!

Gepost in fashion

Dit is een advertorial.

Wat mij aanspreekt aan wehkamp.nl is de eigenzinnigheid die het bedrijf uitstraalt. Zo is er de afgelopen tijd regelmatig in het nieuws geweest dat het gebruik van donkere modellen in de mode nog steeds heel karig is, maar bij wehkamp.nl zie je ze regelmatig. Net als roodharige, getatoeëerde, Aziatische en ja: óók blonde modellen. Ik vind het gewaagd, en leuk, van wehkamp.nl dat ze soms dus uitgesproken keuzes maken terwijl ze ook graag een zo groot mogelijke doelgroep aan willen spreken.

Leuk is dat ik eigenlijk precies hetzelfde probeer te doen: ik wil eigen zijn, maar wel zoveel mogelijk dames inspireren. En wehkamp.nl kan dat waarderen. Daarom hebben zij een Fashionisaparty’ pagina gemaakt, die is gevuld met items uit hun huidige collectie die zij goed bij mij vinden passen in combinatie met items die ik zelf heb uitgezocht.

 photo fashionisapartypagina.jpgSommigen items, zoals de Mango broek waarin ruiten met bloemen gecombineerd zijn, vind ik echt helemaal geweldig. Net als deze mooie herfst-items:

 photo fashionisapartywehkampnlmango3.jpg
 photo fashionisapartywehkampnlmango2.jpg
 photo fashionisapartywehkampnlmango1.jpgOp wehkamp.nl kun je verder scrollen door mijn pagina: klik hier om ‘m te bezoeken!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties