logo
27 October 2013

Twintig

Gepost in mijn outfits

 photo Twintig1.jpg
 photo Twintig6.jpg
 photo Twintig2.jpg
 photo Twintig4.jpg
 photo Twintig3.jpg
 photo Twintig7.jpg
 photo Twintig9.jpg
 photo Twintig5.jpg
 photo Twintig8.jpg

Toen ik zestien werd, had ik zoiets van: whatever. Toen ik achttien werd was ik ook niet erg onder de indruk. Nu ik twintig word heb ik echter opeens zoiets van: this is getting serious. Ik ben geen tiener meer, ik ben een twintiger! Mijn leeftijd klinkt opeens niet meer zo jong vergeleken bij die van mijn vriendje en vriendinnen, die allemaal in de twintig zijn. Ik merkte dat ik de laatste maanden blij was dat, als iemand naar mijn leeftijd vroeg, ik nog kon zeggen dat ik ‘pas’ negentien ben. Alsof er dan nog minder van me verwacht wordt.

Aan de andere kant: I’m ready for it! Ready om oud te worden! Ik heb geen zin in rimpels, maar wel om ‘in balans’ te raken. Elke vrouw zegt namelijk in een interview dat ze op haar veertigste veel gelukkiger is dan ze op haar twintigste was, so we better get this over with.

Iets waaraan ik kan merken dat ik “oud” word? Ik vind mijn verjaardag elk jaar een stukje minder leuk (maar nog steeds leuk, want “vroeger” vond ik het héél leuk): het wordt een ‘ohja, dat komt er ook nog aan’-ding. Al jong, vanaf dit jaar, heb ik daarom besloten dat ik genoeg verplichtingen heb en van zoiets als ‘mijn feestje’ niet nóg een verplichting ga maken. Er zijn geen mensen die ik vandaag verwacht (al ben ik heel blij met wie er vanavond nog even beloofd heeft langs te komen!) en ik ga vandaag doen wat ik het allerleukste vind om te doen (en daarmee voor het eerst niet thuis zijn op mijn verjaardag): struinen door Amsterdam.

Bedrukt.nl custom made t-shirt met ‘twintig’ opdruk (kun je hier vinden)
C&A zwart/wit rokje met veren (hier kun je een look-alike vinden)
Primark spijkerjasje (hier kun je een look-alike vinden)
ZARA zwarte enkellaarsjes met gesp (hier kun je look-alikes vinden)
H&M zwarte wollen hoed (hier kun je een look-alike vinden)
Chanel nagellak in ‘Alchimie’ (kun je hier vinden)

Foto’s door Yara Verheij.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Juubiee

  Oh! Gefeliciteerd!:)

 • Gefeliciteerd! Veel plezier met door Amsterdam struinen!

 • katrien

  Gelukkige verjaardag, veel plezier vandaag. Gefeliciteerd met de nieuwe look van je site! 🙂

 • Dat shirt vind ik echt heel gaaf, die zou ik wel willen hebben! Gefeliciteerd ook natuurlijk, maar er een mooie dag van 🙂

 • Marii

  Gefeliciteerd!! fijne dag!! en je foto's zijn weer heel mooi

 • linda

  Gefeliciteeeeerd!!

  x

 • Cato

  Heel tof rokje, van harte! En, ik vind je site heel mooi nu!

 • meike

  gefeliciteerd 🙂

 • beyoutifool

  Mooie foto's! En proficiat 😀

 • Janna

  Leuke foto's! en gefeliciteeeerd! Geniet van je dag.

 • Prachtig! Het rokje is de max!
  Eefje

 • happy bday! 😀 ik ben 6 oktober alweer 23 geworden maar voel me totaal niet oud.. leeftijd bestaat voor mij niet XD

 • Elsemieke

  Leuke outfit! Leuk shirt, erg origineel! Fijne dag vandaag 🙂

 • Leuk shirt!!!

 • Stella

  Gefeliciteerd! En echt een super leuke outfit. Veel plezier in Amsterdam 🙂

 • Van harte! Dat shirt met die streepjes is echt grappig, als je volgend jaar 21 wordt zet je er stiekem gewoon een streepje bij.

 • lonnie101

  Gefeliciteerd en een hele fijne dag!

 • Hahaha leuk geschreven! Gefeliciteerd en heel leuk rokje en toepasselijk dat shirt 🙂

  liefs Mireille

 • Geweldig rokje erg mooi

  http://finkmfreeky.blogspot.nl/

 • diolifestyle

  Wat een toffe outfit. het rokje en ook het tshirt. Heel leuk!

 • I'm going to steal that skirt. Nee grapje, maar ik ga hem wel checken in de C&A! 😀
  Ik weet trouwens hoe het voelt. Het leek nog maar gisteren dat ik 17 was, vandaag de dag probeer ik mijn leeftijd gewoon te vergeten. Ik ben 23.

  • ik heb hem al wat langer, dus je zult hem niet meer vinden denk ik. hij komt wel in de suz shop, want hij past mij eigenlijk niet goed. dus… ik weet niet welke maat je hebt?

 • Karlijn

  Gefeliciteerd!!
  Ik vind de outfit echt heel mooi! Alles past heel goed bij elkaar en de foto's zijn super 🙂

 • gefeliciteerd! leuk zo dat shirt:)

 • xsupersarah

  Gelukkige verjaardag! En wat een mooie outfit!

 • Yaaay gefeliciteerd Suz! Je bent een dag na mijn zus jarig 😀 Ik snap wel wat je bedoelt met in balans komen, als ik terugkijk op mezelf in de eerste… Oh en ook supergave outfit, heb je dit artikel nou vanmorgen nog geschreven?

  • nee dat niet ;). het was heel laat geworden zaterdag en ik was al vroeg weer onderweg. dus dat ging niet lukken. ik had 'm zaterdag al gemaakt 🙂

 • Gefeliciteerd!!

 • paulienazara

  Hele leuke foto's!! je rokje en je hoed zijn echt geweldig, kom alleen bij de look-a-like link van de hoed uit op een sjaaltje.
  Geniet nog van je verjaardag!

  • Nou, dat is zo raar: dat had ik ook gisteren, dus ik klik nog een keer om te checken en ik kom wél bij een hoed uit. Vreemd toch?

 • Gefeliciteeeeerd! En hele toffe outfit, vind het rokje super staan. Heel leuk. 🙂

 • Leuke outfit, dat rokje is superlief!
  Xoxo Daphne

 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wou dat ik nog zo 'jong' was 🙂

 • Nogmaals van harte gefeliciteerd en wat een mooie outfit en foto's! 🙂

  Liefs
  Antoinet

 • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ook zo herkenbaar dat gevoel dat had ik zelf ook toen ik 20 werd. Het 16 en 18 worden vond ik zelf ook niet zo heel erg boeiend ook al vond ik die leeftijden wel leuk klinken.

 • Eén van mijn favo outfits van je! En gefeliciteerd nog 🙂

  x

 • anoukknapen

  Supermooie outfit! Echt heel erg leuk en de foto's zijn ook mooi. Ik herken mezelf wel in je verhaal, ik ben vorige week 20 geworden.. Grappig hoe dat ineens heel anders voelt!

 • Echt een hele hele gave outfit!
  Ik denk door het spijkerjasje en de schoenen, dat dat het afmaakt.
  En nog gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Nog gefeliciteerd!

 • Sanne

  Ik ben al een tijdje je blog aan het bekijken en wauw wat ben je mooi. Haha moest ik even zeggen 🙂 mooie foto's ook.

  Deze outfit vind ik echt heel leuk! Gefeliciteerd!

 • Maloutje46

  Leuke outfit 🙂