logo
3 October 2013

Van papier af gesprongen

Gepost in fashion

Ik ben me nu toch enthousiast over een merk dat ik tegenkwam! Het heet Jump From Paper en dat is eigenlijk ook letterlijk wat het inhoudt: tassen die van papier lijken te zijn gesprongen. Kun je je daar nog geen voorstelling bij maken? Gelukkig heb ik beeld voor je.

 photo JumpFromPaperbags1.jpg
 photo JumpFromPaperbags3.jpg
 photo JumpFromPaperbags2.jpg
 photo JumpFromPaperbags4.jpg
 photo JumpFromPaperbags5.jpg
 photo JumpFromPaperbags6.jpg
 photo JumpFromPaperbags7.jpgOp bovenstaande foto’s heb ik continu het gevoel dat de tassen erbij getekend zijn, maar dat is dus niet zo: ze zijn echt! Dit merk schrééuwt echt ‘fashion is a party’ vind ik, en ik word er blij van.

De tassen zijn hier te koop en worden ook verzonden naar Nederland (lees hier hoe je kunt bestellen). Prijzen variëren van $30 tot $120 en zijn dus best redelijk voor zo’n uniek product.


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties