logo
11 October 2013

Van roze haar tot ovenfriet

Gepost in overig, persoonlijk

Er zijn dagen dat mijn dag eruit ziet als mails, het Internet afstruinen, foto’s maken, door social media scrollen, naar het postkantoor hobbelen, bonnetjes sorteren, verveeld toekijken hoe de printer gemaakt wordt, een outfit klaarleggen en dat ondertussen vastleggen met een Instagrammetje hier en daar.

Er zijn ook dagen dat mijn dag al begint om half zeven ‘s ochtends en ergens midden in de nacht eindigt, een paar uur voordat jullie dit lezen. Ertussenin ben ik aan het rennen, vliegen, hollen, de weg aan het zoeken, praten, luisteren, opletten, fotograferen, stressen, genieten en ook een Instagrammetje aan het maken hier en daar.

Zo’n dag was gisteren. Een dag waarvan ik er niet te veel moet hebben – gaap!-, maar die wel ontzettend leuk is omdat ie vol zit met indrukken als:

 photo vanrozehaartotovenfriet1.jpg
1. De zelfscankassa (die lekker druk bezet is in de spits op Utrecht Centraal), die er nu ook bij de AH To Go blijkt te zijn. Ik vind zelfscannen nog steeds iets zó futuristisch en daarmee nog steeds iets uitermate fascinerends.

2. De muffins en taart van de Drie Graefjes. Al lonkend naar al dat zoets zat ik er ‘s ochtends bij te kletsen met vriendin Mariska. In zwart/wit zien de muffins er meer uit als een enge ziekte, moet ik achteraf toegeven, maar don’t blame me voor het feit dat ik eens wat anders wilde proberen (zwart/wit dus).

3. De Vero Moda waterval op het Bestseller (het bedrijf waar bijvoorbeeld Vero Moda onder valt) event. Dit laatste was mijn hoofdprogramma voor de middag. Ik werd er opnieuw verrast werd door wat ze bij persevents toch allemaal uit de kast kunnen halen. Arme bouwvakkers, die het as we speak waarschijnlijk nog steeds allemaal aan het afbouwen zijn.

4. Een hip limoen-/peerdrankje. Hippe hapjes en drankjes zijn hip, dus geen persevent zonder ze.


 photo vanrozehaartotovenfriet2.jpg
5. Roze haar (door het licht niet goed te zien, maar de uitgroei is donkerder dan de rest, erg gaaf!). Op het Bestseller events werden inkopers van over de hele wereld ingevlogen en de hele wereld is nou eenmaal wat meer stylish dan Nederland, doorgaans, dus ik kon mijn ogen uitkijken.

6. Kletsen met Tetse. Ohnee, Teske. Ze ging nooit veel naar persevents altijd, omdat ze tot deze zomer nog op school zat, maar dat is nu veranderd en dat vind ik leuk, want ik vind Teske super aardig, slim en leuk. Ernaast zit Mirjam, inkoopster van lingerie bij wehkamp.nl.

7. Een rondje Amsterdam Centrum, waar ik o.a. deze hakken spotte. Lóve!

8. De heropende ZARA in Amsterdam. Die mocht natuurlijk niet in mijn rondje ontbreken. Wat is ie mooi, maar wat was het er druk!

9. Ovenfriet eten bij en het huisje bekijken van Vera. Ze woont echt prachtig en het was heel gezellig. Het is dat ik mijn cavia’s weer eens moest gaan voeren, anders was ik per ongeluk expres op haar heerlijke hoekbank in slaap gevallen.

10. De Bloglovin teller op 2000 zien staan. Dat is nog eens een fijn ‘welkom thuis’ aan het einde van zo’n lange dag.Je kunt je nu vast wel voorstellen dat geen dag hetzelfde is in mijn leven en dat -vooral als ik “op stap” ga- ik eerlijk gezegd ook vaak aan het begin van de dag totaal niet weet hoe deze zal eindigen.

Ik weet niet wie ik tegenkom, ik weet nooit hoe een event bevalt (goed, dan kom ik vol energie thuis – minder goed, dan ben ik vooral uitgeblust door het reizen), ik weet nooit welke mensen ik er spreek, ik weet niet wat ik onderweg zie en ik weet niet hoe de foto’s zullen worden die ik maak. Van tevoren kan ik daar altijd best wel tegenop zien (‘gaat het allemaal wel lukken, is het allemaal wel nuttig, doe ik het allemaal wel goed?’), maar als het achter de rug is dan ben ik altijd dankbaar dat ik het allemaal weer ervaren, geleerd en meegemaakt heb.


Foto’s via Instagram.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties