logo
17 October 2013

vanHaren budget challenge – Oktober

Gepost in mijn outfits
Maandelijks doe ik de vanHaren budget challenge: ik shop een outfit bij een paar vanHaren schoenen die, inclusief schoenen, niet meer mag kosten dan €80,-. En er zijn nóg een paar regels, lees ze hier.

Voor deze maand had ik een beetje een sportieve, grafische outfit in gedachten. Een zwarte panty, zwarte enkellaarsjes, een wit jurkje en een zwart/wit/rood jasje. Een sportieve outfit die door het jurkje een vrouwelijke touch zou krijgen. Het liep allemaal net even anders.

Het wit uit het jasje bleek niet echt wit, maar meer ivoor en bleek nogal te vloeken bij mijn wél echt witte jurkje, toen het jasje op de doormat viel. Zodoende heb ik er noodgedwongen een all black outfit van gemaakt -door het zwarte jurkje van vorige maand te gebruiken- met het jasje als eyecatcher.

Het is een veilige outfit geworden, maar wel één die goed bij deze challenge past denk ik: hij lijkt me voor veel mensen draagbaar en is “trendy” (iets wat vanHaren graag wil laten zien, dat ook zij met trends bezig zijn) door het sportieve jasje. Bovendien is ie super betaalbaar!

 photo vanharenbudgetchallengeoktober5.jpg
 photo vanharenbudgetchallengeoktober3.jpg
 photo vanharenbudgetchallengeoktober2.jpg
 photo vanharenbudgetchallengeoktober1.jpg
 photo vanharenbudgetchallengeoktober4.jpg
Only zwart stretch jurkje met lange mouwen, €16.95 (kun je hier vinden)
Forever 21 zwart/rood/wit bomberjack, €23,75 (inmiddels uitverkocht)
Primark zwarte panty, €3,50
vanHaren zwarte enkellaarsjes met gespen, €12,45 (kun je hier) vinden

Totaal: €56,65


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties