logo
28 November 2013

Annie en Jan

Gepost in mijn outfits


Zo. Als het nu niet storm gaat lopen bij Annie en Jan dan weet ik het ook niet meer ;).

Hoewel ik vind dat de oorbellen niet heel goed bij de outfit passen (helaas ben ik er nog niet achter bij welke outfit dan wel…), vond ik de outfit zónder ze weer een beetje saai. Al had ik misschien moeten vertrouwen op het feit dat de verschillende soorten zwarte stof dat voorkomen. Ik bedoel: het nepleer, het glanzende materiaal van de discobroek, het fluffy materiaal van mijn trui en het suède van mijn nieuwe Karmaloop Nikies hadden achteraf gezien voor genoeg diversiteit gezorgd, denk ik.

C&A zwarte fluffy trui (hier kun je een look-alike vinden)
New Look zwarte discobroek (hier kun je alle New Look discobroeken vinden)
Nike SB via Karmaloop zwart/witte sneakers (kun je hier vinden)
ASOS zilveren oorbellen met gekleurde kraaltjes
vintage beige jas met zwarte leatherlook mouwen
Monki zwart/wit sjaaltje (hier kun je een look-alike vinden)
Pieces zwarte leren shopper (kun je hier vinden)
MAC lipstick in ‘Viva Glam Lady Gaga 2’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties