logo
4 November 2013

Een weekend op het Wad

Gepost in persoonlijk


1. Ik heb toch echt al tijdens heel veel (weers)omstandigheden outfitfoto’s gemaakt, maar op een boot met smal dek, die continu bochten maakte (waardoor de zon steeds ergens anders stond) en waar mensen op en neer lopen: dat was echt wel weer een vak apart.
2. Ik loop niet snel warm voor landschappen, maar van een afstand Terschelling zien liggen terwijl de zon schijnt: dat is – toegegeven- een mooi plaatje.
3. We zaten afgelopen weekend in het plaatsje Midsland, wat echt een gezellig en kneuterig plaatsje is.
4. De puber in mij: als ik ergens niet helemaal op mijn plek ben, heb ik de neiging een tikje rebels te worden. Zo ook hier op Terschelling: misplaatst of niet, ik ging lekker met glamorous rode lippen naar het strand.1. Van de  wilde konijnen die op Terschelling echt o-ver-al lopen zou ik nooit genoeg krijgen. Een paar keer was ik zó dichtbij, maar nee: aaien lukt écht niet.
2. Ik heb een schijthekel aan fietsen (niet omdat ik te lui ben om te trappen, maar omdat ik een hekel heb aan de wind die je vangt). Hier op Terschelling moest ik er toch echt weer aan geloven.
3. Ik werd blij van alle leuke interieurs die ik tegenkwam. En ook van het feit dat mensen hier nog heel enthousiast en vereerd zijn als je die wilt fotograferen.
4. Het weer viel héél erg mee. Tót zondagmiddag 5 uur. Toen zat ik op de fiets op een open veld en kreeg ik met een enorme windkracht hagelstenen tegen mijn gezicht. Dat deed pijn!Mijn eerste weekend op een Waddeneiland (als brugklasser ben ik eens op Texel geweest, maar Texel schijnt niet echt te tellen onder Waddeneiland-fans) zit erop. Ik heb me prima vermaakt en ben blij dat ik hier heb meegemaakt wat ik heb meegemaakt, maar ik ben toch echt meer een stadsmeisje.

Ik zie heus wel dat de duinen en het strand prachtig zijn (net als de schattige huisjes en de wilde konijnen!), maar Nederlands weer is voor mij, net als fietsen, nog altijd geen “vakantie”. Jullie waren zó enthousiast over de Waddeneilanden – wat ik erg leuk vond om te lezen-, ik hoop dat ik jullie niet teleurstel met mijn gebrek aan enthousiasme.

Foto’s met mijn Samsung Note 3 en via Instagram.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties