logo
24 November 2013

Klassieke Adidasjes, maar dan als sneaker wedge

Gepost in fashion

EDIT: de sneaker wedges zijn nu met -50% afgeprijsd in de Adidas webshop.

Adidas heeft al langer sneaker wedges, maar dit zijn de eerste waar ik echt weg van ben. Juist omdat hun uitstraling zo klassiek en eigenlijk helemaal niet echt “bijzonder” is, denk ik. Het zijn duidelijke “Adidasjes” (zoals Stan Smith’s dat zijn), maar dan in sneaker wedge vorm.

Ik weet dat velen, net als ikzelf in de meesten gevallen, op sneaker wedges grotendeels zijn uitgekeken, maar ik weet ook dat er nog steeds best veel sneaker wedge fans zijn. In welke categorie val jij (geen van beiden is ook een optie natuurlijk)?

De sneakers zijn gemaakt van suède; je vindt de zwarte hier en de rode hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties