logo
13 November 2013

Meer punk wordt het niet (filmpje!)

Gepost in mijn outfits


Dit seizoen zie je veel punkinvloeden in de winkels en hoewel punk niet echt mijn ding is vind ik het leuk er wat van te proberen. Proberen en experimenteren met kleding en stijlen zit voor mijn gevoel tenslotte in mijn bloed. Het is waarom ik ooit van mode ben gaan houden.

Echter, meer punk dan plateau’s (best een beetje punk, toch?), een ruitjesbroek en een leren jasje wordt het niet denk ik. Helaas ontdekte ik pas aan het einde van de dag dat het t-shirt ín de broek veel gaver (en een stukje meer punk!) staat.

Voor de oplettende kijker: ik heb mijn ‘ fashion is a party’-shirt van Fashaves verruild voor een nieuw exemplaar mét nieuw lettertype voor het tweede gedeelte, omdat dat deel sinds een paar weken nou eenmaal een nieuw lettertype hééft. Ik houd van consequent zijn, vandaar. Wel ben ik blij dat ik maar een klein bedrijfje ben en geen Albert Heijn, want jemig: zo’n nieuw logo doorvoeren is nog een heel gedoe zeg. Next up op mijn to-do lijstje: alle profielfoto’s vervangen.

Fashaves custom made ‘fashion is a party’ t-shirt (kun je hier laten maken)
vintage oranje/geel/blauwe geruite broek (hier kun je een look-alike vinden)
H&M Divided zwart/witte platform peeptoe’s
C&A zwart leren biker jasje (hier kun je een look-alike vinden)
Pieces zwarte leren shopper (kun je hier vinden)

Gefilmd door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties