logo
19 November 2013

Nomade

Gepost in mijn outfits

EDIT: deze enkellaarzen zijn inmiddels afgeprijsd en kosten nog maar €24,95.

Zonder dat ik eigenlijk écht precies wist wat het betekende (oké, eigenlijk wel, maar ik bedoel: ik zou het woord niet zelf gebruiken), popte het woord ‘nomade’ in mijn hoofd toen ik deze outfit terug zag. Een beetje flodderig, een beetje zwerverig, maar wel ‘over nagedacht’ en krachtig.

Als ik nu niet bewezen heb dat een discobroek níet per definitie ordinair is, dan weet ik het ook niet meer. Eindelijk een broek die zich vormt naar mijn lichaam, hoe rond mijn billen ook zijn. Wat een verademing!

Voor wie nog een basic paar enkellaarsjes zoekt: deze echt leren van vanHaren zijn een aanrader. Ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en een niet-te-hoge, niet-te-lage, comfortabele hak.

vintage zwart/wit/mint colourblock blouseje (hier kun je een look-alike vinden)
Mango zwart/wit jasje (hier kun je een look-alike vinden)
Zalando Collection lange zwart/wit gemêleerde jas (kun je hier vinden)
New Look zwarte discobroek (hier kun je alle New Look discobroeken vinden)
vanHaren zwarte leren enkellaarzen (kun je hier vinden)
H&M Divided zwarte harige muts (hier kun je een look-alike vinden)
Friis & Company bruine shopper (hier kun je een look-alike vinden)
RiRi hearts MAC lipstick in ‘Who’s that chick’

Foto’s door Saskia van Schaik.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Dit is dus echt mijn favoriet. Alles klopt er gewoon aan 🙂

 • Wat een mooie outfit, looks like perfect! En zeker mooie items, toch maar eens bij de van haren kijken. En ik vind disco broeken zo gaaf!!

 • anoukknapen

  Inderdaad een mooie outfit! Ik vind de disco broek hier wel leuk, omdat hij niet zo prominent aanwezig is. Tussen alle zachte stoffen vind ik 1 zo'n opvallende stof wel kunnen 🙂

 • Elise

  Tegenwoordig is de sfeer van je outfitfoto's echt heel mooi! Mooi licht, mooie locaties, mooie oufits, alles klopt gewoon, super! (:

 • Wauw zo mooi! Mijn nieuwe favoriete outfit van jou! Je jas is heel erg leuk!
  Liefs

 • Wat een prachtige outfit en mooie foto's 🙂 deze look staat je erg mooi.

  Love Bodil, http://www.Bodil-Lois.com

 • dat heb je echt goed gedaan, super!
  kijk je ook naar onze blog, zou leuk zijn en kunnen we volgen http://www.we-heart-fashion.com

 • Ik vind het soms wel jammer dat het overzicht van je outfit ten koste gaat van je foto's (wat ik bedoel: hoe beter je foto's, hoe minder duidelijk je outfit in beeld is), maar 'nomade' is wel echt de perfécte omschrijving voor deze outfit!

  • Ja ik snap je :). Maar hoe ouder ik word hoe meer ik vind dat het vooral ook gaat om een sfeerbeeld, totaalplaatje, uitstraling, etc. Feitelijk precies dezelfde outfit kan op iemand anders heel anders staan, dus hoe belangrijk is die feitelijke outfit dan eigenlijk? Als je iemand die er leuk uitziet op straat ziet zie je ook niet altijd in detail wat hij/zij aan heeft, snap je?

 • Lucinda

  Ten eerste, super toffe outfit!
  Heb je de discopants online bestelt of in een New look winkel gekocht? (: Ik ben al lang op zoek naar leuke, het liefst betaalbare, discopants. Maar ik ben 'old school' en koop kleding nog steeds het liefst in de winkel zelf, dus niet via internet 🙂

  • Ik heb via Internet besteld. Het liefst koop ik alles op Internet, vind ik ideaal.

 • Femke

  Ik vind die broek echt heel erg leuk! De onderkant van de tas doet me een beetje aan laminaat denken, heel erg tof!

 • Eline

  Prachtige foto's en wat een gave jas!

 • Maloutje46

  Mooie foto's!! Echt van goede kwaliteit zeg jeetje! En inderdaad, er is echt helemaal niks ordinair aan die broek, echt heel leuk gecombineerd.

 • xsupersarah

  Wat een supertoffe outfit! Echt, ik vind dit zo leuk! Ik ben vooral heel erg fan van de broek en de jas. Leuke foto's ook, ik vind de achtergrond goed passen bij de outfit, op een of andere manier 😛

 • beyoutifool

  Prachtige jas 🙂

 • Juubiee

  Oh wat mooi, i like! Ik hou van je foto stijl:)