logo
19 November 2013

Nomade

Gepost in mijn outfits

EDIT: deze enkellaarzen zijn inmiddels afgeprijsd en kosten nog maar €24,95.

Zonder dat ik eigenlijk écht precies wist wat het betekende (oké, eigenlijk wel, maar ik bedoel: ik zou het woord niet zelf gebruiken), popte het woord ‘nomade’ in mijn hoofd toen ik deze outfit terug zag. Een beetje flodderig, een beetje zwerverig, maar wel ‘over nagedacht’ en krachtig.

Als ik nu niet bewezen heb dat een discobroek níet per definitie ordinair is, dan weet ik het ook niet meer. Eindelijk een broek die zich vormt naar mijn lichaam, hoe rond mijn billen ook zijn. Wat een verademing!

Voor wie nog een basic paar enkellaarsjes zoekt: deze echt leren van vanHaren zijn een aanrader. Ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en een niet-te-hoge, niet-te-lage, comfortabele hak.

vintage zwart/wit/mint colourblock blouseje (hier kun je een look-alike vinden)
Mango zwart/wit jasje (hier kun je een look-alike vinden)
Zalando Collection lange zwart/wit gemêleerde jas (kun je hier vinden)
New Look zwarte discobroek (hier kun je alle New Look discobroeken vinden)
vanHaren zwarte leren enkellaarzen (kun je hier vinden)
H&M Divided zwarte harige muts (hier kun je een look-alike vinden)
Friis & Company bruine shopper (hier kun je een look-alike vinden)
RiRi hearts MAC lipstick in ‘Who’s that chick’

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties