logo
2 November 2013

Op de boot

Gepost in mijn outfitsNa een halve dag op Terschelling kan ik zeggen dat ik natuurlijk altijd wel wist, maar me er nooit echt van bewust was dat we Waddeneilanden hebben en dat daar ook daadwerkelijk mensen op wónen. Totaal geïntrigeerd ben ik gisteren met een paar “eilanders” (zoals ze schijnen te heten) het gesprek aan gegaan over hoe dat nou is: op een eiland leven. Ik kan me er níets bij voorstellen en bij de antwoorden eerlijk gezegd ook niet.

Zo zei de mevrouw in de fotografiewinkel waar ik even snel een kaartlezer kocht (die ik was vergeten mee te nemen): ‘Vroeger hadden we hier maar één schoenwinkel. Ideaal vond ik dat: je ging erheen, je wist wat je er kon vinden, je kocht schoenen en je was klaar. Als ik nu op het vaste land ga winkelen word ik gek van alle keuze’. Tja, zo kun je er natuurlijk ook tegenaan kijken.

Zoals ik schreef had ik me voorbereid op drie dagen keiharde stortregen, maar toen ik gistermiddag op Terschelling arriveerde scheen de zon hier alsof de Indian Summer nooit was verdwenen. Ik bleek onnodig bang gemaakt door het KNMI, want de Wadden hebben blijkbaar de meeste zonuren en het weer schijnt hier vaak anders te zijn dan op het vaste land. Dat opgeteld bij het feit dat vijf wilde konijnen me opwachtten toen ik bij ons ‘chalet’ aankwam en ik kan gerust zeggen dat mijn eerste Terschelling ervaring me tot nu toe is meegevallen.

Vero Moda zwarte dunne trui (hier kun je een look-alike vinden)
Bershka wit nepleren jasje (hier kun je een look-alike vinden)
C&A zwart/wit geprinte broek (hier kun je een look-alike vinden)
Zalando Collection lange zwart/wit gemeleerde jas (kun je hier vinden)
ZARA pony hair slip ons (hier kun je look-alikes vinden)
Primark turban haarband (hier kun je een look-alike vinden)

P.S. De Suz shop wordt op dit moment, net als de site, vernieuwd. Binnenkort is er weer nieuwe aanvulling, scroll tot die tijd door wat er nog allemaal te koop is (veel!).

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties