logo
1 November 2013

Op naar Terschelling!

Gepost in overig, persoonlijk

Aangezien mijn vriendje veel voor mij doet (te beginnen bij tig outfit shoots met me doen per jaar), is het wel zo sympathiek om soms wat terug te doen. Meegaan naar Terschelling bijvoorbeeld.

Als je in mijn hart kijkt dan lijkt Terschelling in november me een hell on Earth (alleen al fietsen in de kou, regen en de hardste wind van Nederland…). Echter, ik ben a) nog nooit op Terschelling geweest en b) dus ook nog nooit in november. Conclusie: ik kan er eigenlijk niets over zeggen.

Met een paar degelijke laarzen, een paraplu (want ja hoor: het weerbericht voorspelt deze vier dagen 90% kans op regen) en ELLE als leesvoer moet ik het overleven. Of nee, laat ik optimistischer zijn. Laat ik rustig afwachten wat een weekend uit mijn comfort zone me gaat brengen.

Bullboxer laarzen
H&M paraplu
ELLE november

Foto’s door mij.

Bron achtergrond.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties