logo
26 November 2013

Poederroze en bloemenprint

Gepost in mijn outfits
Wat is het toch heerlijk om er van boven lekker girly uit te zien en eronder een paar “stevige stappers” (verschrikkelijke uitdrukking vind ik dat) te dragen. De tijd dat ik dagelijks op knoerthoge hakken liep was goed, maar de tegenwoordige tijd is beter!

Bedankt nog voor al jullie mentale steun naar aanleiding van de post over mijn gestolen telefoon. Ik had eigenlijk niet verwacht dat er überhaupt iemand zou zijn die mijn té lange verhaal zou lezen en ik vind het top dat velen dat wel hebben gedaan. Even een update: mijn telefoon is door de politie aan de Nederlandse ambassade gegeven en die doen er nogal moeilijk over hem naar me op te sturen (het komt erop neer dat ik hem “even” moet komen halen). To be continued.

OMG Fashion zwarte trui met madeliefjes (kun je hier vinden)
Pieces donkergrijze jegging (hier kun je een look-alike vinden)
Dr. Martens via Sarenza donkerblauwe veterschoenen (kun je hier vinden)
Primark poederroze jas (heb ik hier over geschreven)
& Other Stories zilverkleurige/zwarte haarclip (hier kun je look-alikes vinden)

Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties