logo
20 November 2013

Primark Eindhoven is geopend!

Gepost in fashion

Eíndelijk is er een Primark buiten de Randstad! Voor sommige dames in de zuidelijke helft van het land is het nog steeds ver naar Eindhoven, maar de meesten kunnen nu binnen maximaal een uurtje bij Primark terecht. Ikzelf ben er helaas niet veel beter mee af: naar Eindhoven ben ik met de trein even lang onderweg als naar bijvoorbeeld Almere of Rotterdam.

Primark Eindhoven is de grootste van de Benelux. Het schijnt dat de Primark filialen in Duitsland nóg een stuk groter zijn, maar hé: we zijn ook maar een klein landje.

Hoewel Primark Eindhoven dus de grootste van Nederland is, voelt dat niet zo als je er binnen bent. De etages zijn namelijk relatief klein, maar het zijn er wel vier (alle andere filialen hebben er, dacht ik, twee). Hierdoor blijven de etages overzichtelijk en niet te massaal, wat ik zelf wel prettig vind.

Ik kreeg de indruk dat vooral de home afdeling een stuk groter is dan bij andere filialen en verder viel mij op dat deze Primark aan de binnenkant echt weer een stuk mooier, lichter en meer stylish is dan voorgaande filialen. De buitenkant daarentegen verdient niet de schoonheidsprijs, maar naar mijn mening verdient Eindhoven dat ook niet (ik hoop niet dat ik nu iemand beledig…). Het was één van de weinige steden in Nederland waar ik nog nooit in het Centrum was geweest, maar ik heb aan Eindhoven Centrum ook niet veel gemist.

Ook deze Primark trok weer ontzettend veel fans (twee uur voor de publieke opening vormde er alweer een rij voor de ingang) en ik kan niet anders dan zeggen dan dat ik dat begrijp. Zeker nu de dure decembermaand eraan komt is Primark echt een uitkomst: van kerstballen tot onesies tot telefoonhoesjes tot statement kettingen( tot een kerstpakje voor je hond!)… zowel je outfit als kadootjes voor in de zak of onder de boom kun je voor een heel zacht prijsje bij Primark kopen. En als jij en je familie/vrienden er niet al te dicht in de buurt wonen, dan heb je nog een originele outfit/een origineel kado ook!

P.S. Voor wie dit nu leest en denkt ‘leuk en aardig allemaal, maar ik wil geen goedkope kleding als deze gemaakt wordt door mensen die ze onder onmenselijke omstandigheden maken’: hierover heeft Primark het gisteren ook kort gehad. Lees dat deel van hun speech hier, samen met nog wat praktische informatie en feitjes over (de opening van) dit nieuwe filiaal.

Foto’s door mij en Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties