logo
9 November 2013

Tweeling

Gepost in fashion


Ik vind het zo cool dat deze tweelingzusjes er eigenlijk heel anders uitzien, maar toch een ontzettende eenheid uitstralen. En niet alleen een eenheid, ook veel eigenheid. Als ik érgens van houd, dan is het eigenheid.

Het korte kapsel (ze bleek haarmodel, ik had het kunnen weten…) vond ik vanaf de eerste blik jaloersmakend. En dan vooral de kleurschakeringen: prach-tig.

Hoewel deze looks een béétje ‘typisch Kunstacademie’ zijn (heel eerlijk gezegd heb ik een lichte allergie voor ‘typisch Kunstacademie’) vind ik ze toch echt té leuk. Vooral omdat de vrouwelijkheid voldoende aanwezig is; op de één of andere manier lijkt die soms te verdwijnen wanneer iemand er artistiek uitziet.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties