logo
5 November 2013

Warme chocomel

Gepost in mijn outfits

Ondanks dat het weer op Terschelling meeviel, was het wel degelijk weer voor warme chocomel. Met slagroom én zand, in mijn geval. De wind deed de temperatuur aanvoelen alsof ik heel hard een dikke trui in een warme kleur met een grote col én dus een warme chocomel nodig had.

Je kijkt naar de laatste outfitfoto’s die ik op het eiland maakte, wéér zonder rokje (maar ik had een lange, zwarte tank top mee die in dit geval gelukkig mijn billen kon bedekken). Toegegeven: ik mis het eiland toch wel (nu al) om haar mooie settings. Met alle mooie plekjes daar had ik mij én jullie (hopelijk) nog héél veel langer kunnen vermaken. Al was ik even een heel gelukkig mens toen ik gisteren weer onder mijn eigen douche stond.

Gina Tricot donkergele trui met col (kun je hier vinden in andere kleuren)
Primark acid wash spijkerjasje (hier kun je een look-alike vinden)
Pieces zwarte cirkelsjaal (hier kun je een look-alike vinden)
ZARA pony hair slip ons (hier kun je look-alikes vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties