logo
29 November 2013

Zomerschoenen

Gepost in fashion


Om verschillende redenen ga ik niet zo vaak naar collectiepresentaties, maar voor de lente/zomer collectie van Sarenza dacht ik: let’s do it. Zo kon ik namelijk zomerschoenen van veel verschillende merken in één keer zien. En ook al staat mijn hoofd totáál nog niet naar zomerschoenen, naar schoenen heb ik altijd wel oren.

Wat je ziet is maar een greep van wat Sarenza vanaf januari (ja, dán al liggen de voorjaarscollecties weer in de winkel, nog maar 1 (!) maand) gaat verkopen. Mijn favoriet was definitely de KENZO espadrille, maar dat bleek een mannenschoen. Misschien maar goed ook, want de prijs wil ik niet weten.

Tijdens de presentatie vond ik het vooral opvallend dat plastic, ofwel ‘jelly’, schoenen je van het lijken te worden voor komende zomer. Ik ben benieuwd of ik daaraan ga kunnen wennen.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties