logo
3 November 2013

Zonder rokje

Gepost in mijn outfits

Vriendje grapte al dat er wellicht iemand met een rokjes fetish op de boot heeft rondgelopen, want ik had voor dit weekend netjes drie outfits klaar gelegd (waarvan ik er één al aan had bij vertrek) en van de twee outfits die ik bij me heb zijn allebei de rokjes spoorloos verdwenen. Dus daar stond ik dan, gisterochtend, in mijn blote-billen-met-maillot. Gelukkig is mijn trui net-lang-genoeg-maar-eigenlijk-toch-te-kort.

Herken je de trui trouwens uit deze post? Het is echt een heerlijke trui om in weg te kruipen en ik heb zo’n voorgevoel dat ik dat komende winter nog veel zal gaan doen.

De roze details uit de Bullboxer laarzen moeten matchen met m’n lippen, maar ik geloof dat het idee beter was dan de uitvoering. De kleuren don’t even come close.

Gina Tricot donkergele trui met col (kun je hier vinden in andere kleuren)
C&A beige/bruine muts met pom pom (hier kun je een look-alike vinden)
Bullboxer cognac Western laarzen (EDIT: kun je hier vinden)
Sleek Pout Polish in ‘Raspberry Souffle’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties