logo
28 December 2013

All black

Gepost in fashionTijdens mijn opleiding tot imagostyliste heb ik geleerd dat zwart een “kleur” is die staat voor creativiteit en authenticiteit (gek genoeg, zul je misschien denken) en die dus vaak gedragen wordt door creatieve mensen. Als je erop gaat letten lijkt dat inderdaad te kloppen. In de mode is zwart niet voor niets dé kleur en de meeste “groten” in de modewereld (denk aan Karl Lagerfeld bijvoorbeeld) dragen heel veel zwart.

Van dit meisje straalt de eigenheid ook af, wat mij behoorlijk fascineerde. Zoals jullie weten was zwart oorspronkelijk helemaal geen “kleur” waar ik me tot aangetrokken voelde namelijk, juíst doordat ik het gevoel had dat ik me in zwart niet goed kon uitdrukken. Dat is inmiddels aan het veranderen, maar nog steeds vind ik het bijzonder als iemand in ‘all black’ (inclusief half zwarte lucht) juíst heel goed kan laten zien wie ze is.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties