logo
20 December 2013

Blij zijn met wat ik heb

Gepost in beauty, persoonlijk

Na het Isabel Marant pour H&M “drama” viste ik vanochtend wéér achter het net. Om 9:00 uur vanochtend stond ik voor de Bijenkorf in Arnhem, waar de RiRi hearts MAC make-up collectie gelanceerd werd. Wat bleek? De Bijenkorf ging pas om 10.00 uur open. Woeps!

Ik besloot daarom even op mijn dooie gemakje over de markt te lopen en te ontbijten -wat ik nog niet had gedaan- bij HEMA. Tegen tienen liep ik naar de Bijenkorf, waar ik tot mijn verbazing al drie RiRi hearts MAC lipstick testers met ‘Sold out’ erop aantrof (bij de vorige RiRi hearts MAC collectie was ik na een kwartier volgens mij pas de eerste klant). Er bleken maar negen lipsticks te zijn geweest en alleen al meer dan negen mensen hadden buiten bij de deur staan wachten tot het 10:00 uur was.

Twee mislukte ‘limited edition’ pogingen achter elkaar dus, met een heleboel bijbehorende mislukte poginkjes ertussenin.

Zo heb ik de weken na de IM x H&M lancering dágen de wekker heel vroeg gezet om als eerste de online aanvulling weg te kunnen roven, maar de webshop leek alleen aangevuld te worden op de dagen dat ik me versliep. Bovendien heb ik sinds 14 november elke dag eBay en Marktplaats gecheckt om te proberen daar voor een redelijke prijs nog mijn slag te slaan, totdat ik uiteindelijk €150,- betaalde voor iets dat ik nooit heb gekregen (seriously, er rust een vloek op die collectie), wat ik als een serieus teken zag om daarmee te stoppen.

De RiRi hearts MAC holiday collectie, die dus vanaf vandaag bij de counters te koop is, werd 10 december al online gelanceerd, maar ook toen had ik niet veel geluk. Ik refreshte en refreshte me de hele ochtend en middag suf en nét toen ik het even niet deed werd de collectie online gelanceerd en was deze binnen een paar minuten uitverkocht.

Mijn les voor 2013 is duidelijk: ik moet blij zijn met wat ik heb (de mooie Who’s That Chick lipstick van de vorige RiRi hearts MAC collectie bijvoorbeeld) en niet te veel en te lang willen. Proberen is goed, maar je ‘verlies’ accepteren minstens zo belangrijk. Doorzetten is goed, maar je zin niet door willen drammen misschien nog wel beter.

Tot zover mijn kerstgedachte.

Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties