logo
15 December 2013

Brownie

Gepost in persoonlijkIk probeer hier niet te veel konijn en cavia te laten zien, maar soms kan ik het niet laten hoor. Deze keer houd ik me even niet in en heb ik als excuus: er staat net zo goed een capuchon op deze foto’s. Dat is een (deel van een) kledingstuk tenslotte.

Brownie‘s nieuwste speeltje is Saskia‘s vest, waar hij inkruipt, uithangt en zich dolgelukkig in chillt. Schat-tug.

Foto’s door mij.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Ik vind konijn&cavia juist leuk haha. Echt te schattig dit! Heet 'ie ook echt Brownie?

  • ja! hij is meer beige tegenwoordig, maar toen ie geboren werd was ie echt browniekleur. vandaar.

 • Silje Therese

  So cutee 🙂

 • Schatttttig!

 • wat een schatje. ik vind het helemaal niet erg als je je schatjes laat zien. ben zelf dol op dieren en vooral konijnen en cavia's.

 • aww zo cute 😀

 • Wendy (B)

  Ik zou het toch leuk vinden als er eens wat meer diertjes te zien zijn 🙂
  Zelf heb ik ook al konijnen, cavia's en hamsters gehad.

  • goed om te weten! maar ik weet dat er ook veel dames zijn die het niets interesseert en aangezien het onderwerp ook heel erg afwijkt van mode probeer ik het toch niet te vaak te doen. ik vind het belangrijk om over meer te schrijven dan alleen mode, maar het moet ook weer geen 'van alles wat' blog worden.

   • Wendy (B)

    Ik vind dat het geen kwaad kan 🙂
    Die diertjes zijn toch ook een passie van jou.
    Dus…

 • Aaaah, zo lief!

 • Suuuperlief! 🙂 Ook een leuke capuchon trouwens, haha!

 • bunniesandpeacesigns

  Die laatste foto is te schattig! En ik sluit me aan bij de andere reacties, er mogen van mij best meet konijntjes en cavias langs huppelen op je blog 🙂

 • Maloutje46

  Ah wat schattig! En ook ik sluit me aan bij de reacties hierboven: al je beestjes zijn juist zo lief! =)

 • Femke

  Wat een schattige foto's!

 • Ohhhh wat lief! Ik ben echt dol op cavia's! Vooral die kussentjes onder hun pootjes, zo schattig! Wat mij betreft: keep de cavia's coming! 😀

 • beyoutifool

  Wat een cutie!!!! Mijn vriend heeft thuis ook een cavia en het is mijn beste maatje! 🙂

  • twee is fijner voor ze hoor, omdat het groepsdieren zijn! (niet dat ik nu heel betweterig wil doen)

   • beyoutifool

    Ja ik heb dat ook al gelezen maar ik dacht dat ze dan van bij het begin moesten samen zijn. En niet dat er zo eentje een jaar later bijkomt?

    • jawel hoor, dat kan best. zeker bij cavia's (konijnen zijn moeilijker) en als ze alleen zijn, dan vinden ze een vriendje/vriendinnetje alleen maar leuk. twee mannetjes gaat soms moeilijk, maar ook die zijn aan elkaar te wennen. toch zou ik voor een vrouwtje kiezen: gaat prima als je al een vrouwtje hebt (en dan hoef je niet te castreren) en is het veiligste als je al een mannetje hebt.

 • Anouk

  Ik vind 't juist superleuk om je dieren voorbij te zien komen! Deze is echt onwijs schattig, vooral die laatste foto! 🙂

  • haha, ze zijn allemaal zo schattig <3. ik verander echt in een klein kind bij mijn diertjes, omdat ze zo leuk zijn om mee te knuffelen en spelen.

 • Te schattig 😀 Geeft voor mij niet hoor, dat er eens wat meer konijn en cavia te zien is op je blog. Ik heb zelf één konijntje (mijn andere is enkele weken geleden gestorven), dus wat extra fluff is welkom 🙂

 • Juubiee

  aaah hoe lief!

 • Didi

  schat-tug indeed!

 • Suzanne

  Awwww, poepke!