logo
23 December 2013

Bunny sloffen

Gepost in overig

Jullie gaven aan posts over mijn konijnen en cavia’s niet erg, maar juist leuk te vinden. Dus daar ben ik dan: met een post die niet over mijn dieren, maar wel over bunny sloffen gaat. Hopelijk vallen die ook onder wat jullie ‘juist leuk’ vinden.

Sinds ik afgelopen weekend deze post zag wil ik bunny sloffen. Of nee: als bunny lover wilde ik die natuurlijk eigenlijk al veel langer, maar sinds die post realiséér ik me pas dat ik ze wil.

Dat komt niet eens zo heel verkeerd uit, want mijn sloffen zijn compleet zwart (van het stiekem toch even mee naar buiten lopen om de konijnen, om binnen het thema te blijven, eten te geven) en afgetrapt.

Helaas zijn de sloffen op de foto er niet meer in mijn maat, wat ook voor de andere leuke bunny sloffen die ik online kon vinden geldt. Het is überhaupt een vrij lastige opgave om konijnensloffen in maten anders dan babymaten te vinden en áls ik ze dan vind zijn blijkbaar veel dames met dezelfde schoenmaat me voor geweest. Op bovenstaande afbeelding zie je deze sloffen:

Cognac bruine bunny slippers
Grijze bunny slippers
Beige bunny slipper boots
Ik kan me haast niet voorstellen van niet, maar: houd jij van dierensloffen?

Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties