logo
26 December 2013

Casual Christmas

Gepost in fashion, persoonlijk

Deze Kerst is definitely de meest casual Kerst van m’n leven. Nadat door omstandigheden het schoonfamiliaire kerstdiner werd afgeblazen besloot ik samen met Bas deze Kerst maar “gewoon” zoveel mogelijk niets te doen. Omdat onze vorige poging daartoe best wel heimelijk faalde.

Zo casual stijlvol als Olivia Palermo in deze outfit voor de dag komt in rood en groen – dé kerstkleuren- zal ik er dus niet bijlopen vandaag (Olivia ziet er immers niet uit alsof ze niets aan zichzelf gedaan heeft), maar omdat het Kerst is zal ik wel degelijk proberen niet de hele dag in pyjama te blijven. Met de nadruk op proberen.

Wat draag jij deze Kerst?

P.S. De Suz shop is weer aangevuld! Hopelijk kun je iets leuks vinden tussen de nieuwe aanwas.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties