logo
4 December 2013

De rode discobroek

Gepost in mijn outfits

Een rode discobroek is toch even wat andere koek dan een zwarte. Hij trekt een hoop bekijks, maar ik voelde me er eigenlijk absoluut niet ongemakkelijk in. Vooral omdat ik vind dat ik ‘m goed gecombineerd heb, al zeg ik het zelf. Ik vond de combinatie kloppen en voelde me er daardoor lekker in.

In de categorie ‘basics, maar dan anders’: deze zwarte leatherlook blouse van Arrogant Minnie. Mijn eerste klédingstuk van de Aziatische webshop.

Arrogant Minnie leatherlook blouse (kun je hier vinden)
Forever 21 wit/rood/zwart bomberjack (hier kun je een look-alike vinden)
New Look rode discobroek (kun je hier vinden)
ZARA studded loafers (hier kun je look-alikes vinden)

 

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties