logo
21 December 2013

Een luxe kerstkado

Gepost in fashion

Stel, je bent in de geweldige positie om een luxe kado te vragen voor Kerst (dat is iedereen, maar krijgen is een tweede natuurlijk…). En stel, je hebt het luxe probleem dat je niet weet wat voor luxe kado je zou moeten of kunnen vragen. Dan heb ik een suggestie voor je.

Namelijk de Russische sjaals van Luxyra. Ze zijn gemaakt van 100% zijde of 100% wol en daarmee 100% luxe. Zo voelen ze ook aan. Zelfs mijn vriendje (die best wat modegevoel heeft, maar toch een man blijft), zei: ‘Wow, je voelt echt een enorm kwaliteitsverschil!’.

De franjes van Luxyra sjaals worden met de hand gemaakt en je ontvangt de sjaal in een mooie, luxe (inderdaad: deze post staat vol met dat woord) bewaardoos, zodat de sjaal mooi blijft.

Maar misschien wel het belangrijkste (voor mij in ieder geval wel): de sjaals van Luxyra blijven niet alleen mooi, maar blijf je ook mooi vínden. De patronen zijn namelijk ontzettend klassiek en tijdloos, waardoor ze over twintig jaar nog mooi zijn. Niet overdreven: mijn moeder had twintig jaar geleden ook sjaals met zulke patronen en die vond ik toen en nu nog mooi.

Dus ik zou zeggen: laat de kerstman meelezen met deze post en schrijf niets anders op je (last minute) verlanglijstje dan ‘From Russia with scarf’. De hint zal duidelijk zijn.– Dit is een advertorial –

 Foto door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties