logo
28 December 2013

Eindelijk een winterjas!

Gepost in fashion


Al een paar maanden was ik aan het uitkijken naar een winterjas, toen ik deze tegenkwam. Leuk, maar ik vond hem net iets te duur om gelijk akkoord te gaan (hij was toen, obviously, nog niet afgeprijsd). Dus ik wachtte en keek verder.

Totdat ik merkte dat ik dé winterjas voor dé prijs simpelweg niet ging vinden en besloot dat ik voor mijn eerste optie wilde gaan. Waarna ik ontdekte dat ie zowel in de online shop van Monki en ASOS als in de Monki winkels hartstikke uitverkocht was geraakt in de tussentijd.

Toeval bestaat niet, toch? Tijdens een streetstyle sessie bleek ik een meisje te hebben gefotografeerd met dé jas aan, iets waar ik later pas achter kwam. De jas is immers niet super ‘outstanding’, dus vandaar dat ik ‘m niet gelijk herkende. Ik bedoel: hij had ook zo van een vintage winkel afkomstig kunnen zijn.

Doordat ik het ‘het meisje met de jas’ hier op de site publiceerde en dankzij een lezeres ontdekte dat ze ‘de jas’ droeg, vertelde diezelfde lezeres mij dat de jas inmiddels weer was aangevuld op ASOS. Toen dat inderdaad zo bleek te zijn, deed ik de jas snel in mijn virtuele mandje en bleek ik de laatste te hebben (nadat ik had afgerekend was de jas in ieder geval weer uitverkocht). Fijn: bij deze aankoop had ik iets meer geluk dan ik de vorige twee keer had. Wel betaalde ik de volle mep in plaats van de sale prijs voor de jas, maar ik verwacht niet dat iemand de zwarte variant (er was ook een variant met grijze print) wél voor de sale prijs heeft weten te bemachtigen, aangezien deze zo populair was.

Als ik kijk naar mijn winterjas criteria dan voldoet deze winterjas aan bijna allemaal. Hij is dik genoeg, basics genoeg, vrouwelijk genoeg, groot genoeg, niet al te trendgevoelig, onder de €100,-, alleen… wel van faux fur. Na steeds een faux fur jas te hebben gedragen de afgelopen winters wilde ik eigenlijk wat anders dit seizoen, maar faux fur blijkt nou eenmaal gewoon mijn ding.

Wat vind je van de jas?

Foto’s door Yara Verheij.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • anouk

  Leuke jas! Hij zou voor mij echt niet praktisch zijn want hij kan denk ik niet tegen regen, maar aangezien jij niet van fietsen houdt is ie voor jou wel goed… En heel fijn dat je bij deze jas wle geluk had 🙂

  • hahaha, klopt… daar zou ik niet aan denken, nee, of ie wel goed tegen de regen kan. als het regent blijf ik binnen, trek ik een andere jas aan of neem ik een paraplu mee. probleem opgelost, toch?

 • Wat een mooie jas! Die ziet er lekker warm uit!

 • Hij is leuk!

 • Ik vind de jas heel mooi, hij past heel goed bij je! Ik vind faux fur juist heel tof ^^

  • ja ik ook, maar ik heb al veel faux fur winterjassen gehad, dus ik wilde eigenlijk iets anders. maar nu kwam ik toch weer bij faux fur uit…

 • Ik vind 'em heel erg mooi!

 • Dé jas staat je erg goed. Ik wil dolgraag een donkerblauwe, maar die kom ik maar zelden tegen 🙁

 • beyoutifool

  Hij ziet er zo enorm zacht uit 🙂

 • Wauw meid, wat is hij leuk! Hij staat je zo ontzettend leuk.

 • fashionourlove

  Fijn dat je toch dé winterjas uiteindelijk hebt gevonden! Het is niet echt mijn ding, maar hij past goed bij jou en hij lijkt me erg fijn zitten!

 • Fijn dat je toch een jas hebt gevonden <3

 • Blissfulbeauty

  Wauw, wat een mooie jas! Staat je goed! En zwart dus.. (creatief;) )

 • paulienazara

  Heel mooi, staat je goed! En onder de 100 euro is nog best te doen voor een goede winterjas!

 • Femke

  Wat een mooie jas, staat je heel erg tof!

 • Fijn dat je nu wel een keer geluk had! Hij staat je mooi en de prijs is ook nog te doen.

 • Juubiee

  hij is zoo leuk, ik heb op het laatste nippertje in 2013 nog bij we een jas gekocht!

 • roos

  Hier word ik blij van 🙂