logo
23 December 2013

Feestkleding die je ook na de feestdagen nog draagt

Gepost in fashion

December is voor de meesten van ons een dure maand en dus is het elk jaar weer een uitdaging om er tijdens de feestdagen leuk uit te zien zonder dat je daar te veel aan uitgeeft. Ik persoonlijk koop, als ik iets speciaal voor de feestdagen koop, eigenlijk alleen maar items die ik later ook nog in het dagelijks leven zal dragen. Items die op zichzelf niet te feestelijk zijn, maar in combinatie met andere (feestelijke) items wél echt ‘Kerst’ of ‘New Year’s Eve’ uitstralen.

Om je een idee te geven over wat voor soort items ik het heb: ik selecteerde er tien van wehkamp.nl die betaalbaar, mooi en (ook na de feestdagen) draagbaar zijn:

(Glitter) make-up, want bij make-up valt het een stuk minder op wanneer je deze later opnieuw draagt dan bij kleding. Bij wehkamp.nl krijg je op dit moment -15% korting op alle make-up van INK by Dennis Knudsen.

– Kleding met een sportief randje, zoals het goudkleurige bomberjack hierboven. Het goud maakt ‘m feestelijk, maar het model maakt dat ie ook na de feestdagen nog goed draagbaar is.

– Goede basics, zoals een little black dress, zijn altijd ‘inzetbaar’ in je outfits. Tijdens de feestdagen kun je ‘m dragen met bijvoorbeeld een statement ketting, erna met -bij wijze van spreken- een spijkerjasje. wehkamp.nl heeft gigantisch veel keuze in little black dresses.

Nonchalante details, zoals het touwtje bij bovenstaand zilverkleurig rokje, maken een kledingstuk minder net en “serieus” en later dus makkelijker draagbaar. 

– Klassieke prints, zoals pied-de-poule op de skinny jeans hierboven, passen goed bij een klassiek feest als Kerst, maar kunnen – juist omdat ze klassiek zijn- eigenlijk elke dag.

– Een schoen tussen stoer en feestelijk in, zoals bovenstaande pumps met studs en enkellaarsjes met glans, passen zowel onder een spijkerbroek als onder een feestjurkje: handig!

– Een nette jumpsuit oogt net wat speelser dan een net jurkje en combineert in de toekomst iets makkelijker met een paar sneakers (lijkt me juist een leuk contrast!) dan een net jurkje dat doet. Een zwarte is zo tijdloos en makkelijk dat je ‘m kunt blíjven dragen (elke keer gecombineerd met andere accessoires).

– Ik ken geen print, combinatie of kleur die tijdlozer en veiliger (maar toch ook nooit saai) is dan zwart/wit. Zowel tijdens Kerst als in het dagelijks leven.

– Een faux fur stola staat heel chic tijdens een kerstdiner en geeft in januari een vrouwelijke touch aan een stoere outfit.

Vind je het juíst leuk om speciaal voor de feestdagen iets aan te schaffen of zie je één van bovenstaande items wel zitten? wehkamp.nl geeft deze week –25% korting op veel feestkleding. Dit geldt voor zowel de overduidelijke feestkleding als de wat veelzijdigere items hierboven, dus er is voor ieder wat wils!– Dit is een advertorial-

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties