logo




11 December 2013

Foto’s van The Glamourai

Gepost in overig











Hoe ouder ik word, hoe meer interesses ik krijg. Dat heb ik al eens geschreven, toch? Zo was fotografie voor mij een paar jaar geleden niets meer dan een middel, tegenwoordig is het echt een fascinatie.

Om te beoefenen vind ik fotograferen nog steeds aan de technische kant (lees: ik probeer de technische kant altijd zoveel mogelijk te negeren, but it doesn’t ignore me), maar om naar te kijken vind ik mooie foto’s inmiddels des te geweldiger.

Gisteren had ik het er toevallig met Jojanneke over dat ik de foto’s van The Glamourai altijd zo tof vind. Nu vind ik van heel veel sites en bloggers de foto’s tof, maar deze zijn toch nét nog even van een wat hoger niveau ofzo. Ik wil helemaal niet over ‘niveau’s’ schrijven, maar ik heb het toch al gedaan, dus: ze zijn van hoog genoeg niveau om te delen in ieder geval. Bij deze.

…zucht. Wie komt me technische les geven?

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties