logo
11 December 2013

Guess what’s back?

Gepost in persoonlijk

De mooie datum 11-12-13 was een goede dag voor mij: de zon scheen (dan ben ik gelijk 200% meer happy), ik heb het gezellig gemaakt met Vera in haar geweldige huisje in het mooie Amsterdam en… mijn telefoon is terug!

Nadat hij een paar weken “op vakantie” was in Parijs voelt het als een klein wonder om hem weer bij me te hebben. Ik weet niet waar ik het aan verdiend heb, maar ik ben zeer dankbaar.

P.S. Veel dank voor Fashaves, waar ze speciaal voor mij op zoek zijn gegaan naar een Note 3 hoesje om te bedrukken (die zijn nog erg moeilijk te vinden). Na het t-shirt en het tasje heb ik daardoor nu ook een hoesje met mijn favoriete quote en is de ‘fashion is a party’ familie compleet.

Foto door Vera Lucker.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties